MÜFTÜMÜZ “FİLİSTİNE DESTEK” YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

21-10-2023

MÜFTÜMÜZ “FİLİSTİNE DESTEK” YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

21 Ekim 2023 tarihinde Cumartesi günü İskeçe’de Filistin için düzenlenen dayanışma yürüyüşüne ikibinin üzerine kişi katıldı. Yürüyüşü Batı Trakya Türk Azınlığı mensubu bir grup İskeçeli gençler gerçekleştirdi.

İskeçe şehir meydanından başlayan yürüyüş, Gümülcine Caddesi, Aşağı Mahalle, Çimiski Sokağı, İstanbul Caddesi ve Kavala Caddesi üzerinden yeniden şehir meydanına gelerek sona erdi. Katılımcılar yürüyüş boyunca “Filistin’e Özgürlük” sloganları attı.

Filistine Destek Yürüyüşüne Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın yanı sıra, Din Görevlilerimiz, azınlık kurum ve kuruluş başkan ve yöneticileri ile çok sayıda halkımız katıldılar. Ayrıca yürüyüşe sol grubu mensubu kişiler de katılarak destek vermişlerdir.