MÜFTÜMÜZ MİSVAKLI’DAKİ HAYIR KERMESİNE KATILDI

21-10-2023

MÜFTÜMÜZ MİSVAKLI’DAKİ HAYIR KERMESİNE KATILDI

21 Ekim 2023 Cumartesi günü Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve değerli eşi Nadire Trampa, Misvaklı’da düzenlenen hayır kermesine katıldılar. Kermese ayrıca Anavatanımız T. C. Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve değerli eşi İlayda Ünal, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Gümülcine Milletvekili Özgür Ferhat ve değerli eşi, yeni seçilen Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Eyalete yeni seçilen meclis üyesi Fatih İsmailko, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, B. T. Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı ve DEB Partisi Asbaşkanı Bahri Belço katılmışlardır. Kermeste sergilenen Mısvaklı Hanımlarının hazırladıkları lezzetli yemekler ve gençlerin hizmeti misafirlerin büyük beğenisini kazanmış bu vesileyle memnuniyet ve şükranlarını ifade etmişlerdir.