MÜFTÜMÜZ “CUMHURİYETİN 100. YILINA SAYGIYLA” ETKİNLİĞİNE KATILDI

22-10-2023

MÜFTÜMÜZ “CUMHURİYETİN 100. YILINA SAYGIYLA” ETKİNLİĞİNE KATILDI

21 Ekim 2023 Cumartesi günü Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve değerli eşi Nadire Trampa, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği tarafından İskeçe Kültür Merkezinde düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılına Saygıyla” etkinliğine katıldılar. Etkinliğe ayrıca Anavatanımız T. C. Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve değerli eşi İlayda Ünal, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve değerli eşi Münevver Ahmetoğlu, B. T. Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı ve değerli eşi Özlem Baltacı, İskeçe Azınlık Ortaokul ve Lisesi Müdürü Selçuk Fehmi ve DEB Partisi Asbaşkanı Bahri Belço katılmışlardır. Etkinliğe saygı duruşuyla başlandı ardından ev sahibi olarak B. A. Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı açılış konuşması yaptı ve şeref misafiri olarak katılan Anavatanımız T. C. Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Program, “Cumhuriyet” adlı tiyatro gösterisiyle devam etti. Cumhuriyetimize “ÖZEL” ile Şiir atölyesi bölümünde Batı Trakyalı şairlerden Atatürk şiirleri okundu. Etkinlik, katılımcılar tarafından büyük beğeniyle izlendi ve alkışlar eşliğinde sona erdi.