GELENEKSEL LİSE SON SINIF ÖĞRENCİ KERMESİ

28-10-2023

GELENEKSEL LİSE SON SINIF ÖĞRENCİ KERMESİ

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi’nin geleneksel lise son öğrenci kermesi coşkuyla gerçekleşti. Kermese Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa da katılarak gençleri ve kermesin gerçekleştirmesinde emeği geçenleri tebrik etti ve gösterdikleri yakın ilgilerinden dolayı şükranlarını sundu. Müftümüz ayrıca bu hayır pazarının bereketli geçmesini diledi.

Kermeste azınlık milletvekillerimiz Hüseyin Zeybek ile Burhan Baran, yeni seçilen Mustafçova Belediyesi Başkanı Ahmet Kurt, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, B.T.A.Y.T. Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, DEB Partisi G. Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Okul Müdürü Selçuk Fehmi, Encümenler Birliği Başkanı Ahmet Kara ve diğer kurum ve kuruluş yöneticileri yer alırken kalabalık halkın katılımı da büyük ilgi gördü.