DEB PARTİSİ G. BAŞKANI ÇİĞDEM ASAFOĞLU’NUN ACILI GÜNÜ

29-10-2023

DEB PARTİSİ G. BAŞKANI ÇİĞDEM ASAFOĞLU’NUN ACILI GÜNÜ

Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu’nun dedesi Hüseyin Canbaz 28 Ekim 2023 tarihinde Hakkın Rahmetine kavuşmuştur.  Merhumun naşı, 29 Ekim Pazar günü ikindi namazına müteakip İskeçe Muhacir Mahallesi Camiinde kılınan cenaze namazından sonra İskeçe Aşağı Mahalle Mezarlığında defnedilmiştir. Cenaze namazını Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa kıldırdı. Cenazeye Anavatanımız T. C. Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Milletvekili Burhan Baran, DEB Partisi eski Genel Başkanı ve Başdanışmanı Ali Çavuş, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, BTA Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Encümenler Birliği Başkanı Ahmet Kara, Sayın Asafoğlu’nun yakınları ve sevenleri de hazır bulundu. İskeçe Müftülüğü olarak DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu’na başsağlığı ve sabırlar diler, merhum dedesine de Allah’tan rahmet niyaz ederiz, mekânı cennet olsun.