FUEN HEYETİ MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

03-11-2023

FUEN HEYETİ MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

FUEN Türk Azınlıkları/Toplulukları Çalışma Grubu’nun (TAG) bu yıl Batı Trakya’da düzenlediği 9. Yıllık Toplantısı kapsamında, 3 Kasım 2023 Cuma günü Müftülüğümüzü ziyaret etiler. Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu Başkanı Halit Habiboğlunun Başkanlığı’ndaki FUEN TAG grubu, Müftümüz Mustafa Trampa ile çok yararlı bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede Faziletli Müftümüz heyete; Müftülük sorununu ve genel olarak kronikleşmiş Batı Trakya’nın diğer sorunları hakkında bilgi vererek karşılıklı olarak yapılması gerekenler için fikir alış verişinde bulunuldu.  Aynı zamanda halkın teveccüh gösterdiği seçilmiş Müftülük olarak, faaliyetleri anlattı ve bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şükranlarını sundu. FUEN TAG heyeti de kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan ve sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ettiler.