MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN İSTANBUL KÜLTÜR GEZİSİ

06-11-2023

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN İSTANBUL KÜLTÜR GEZİSİ

Müftülüğümüze bağlı din görevlilerimizden ve kitapseverlerden oluşan bir grup, Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın başkanlığında İstanbul’a bir kültür gezisi gerçekleştirildi. Günü birlik olan bu kültür gezisinde, ilk durak Silivri’de BESADER’in verdiği kahvaltı ile başladı. Ardından İstanbul’da gerçekleşen TÜYAP Uluslararası Kitap Fuarı’na katılarak buradaki yayın stantları ziyaret edilerek çeşitli dallarda beğenilen kitaplar satın alındı. Ayrıca stantlarda hazır bulunan kitabın yazarlardan imza da alındı. İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, fuarı ziyarete gelen Türkiye’de okuyan bir grup Batı Trakyalı öğrencilerle de bir görüşme gerçekleştirdi. Kitap fuarındaki ziyaret çok verimli geçti. Daha sonra bir alış veriş merkezine gidildi, alışveriş yapıldı ve ardından memlekete geri dönmek için yola çıkıldı.