MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA’DAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜSKÜP BÜYÜKELÇİSİ’NE NEZAKET ZİYARETİ

08-11-2023

MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA’DAN  TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜSKÜP BÜYÜKELÇİSİ’NE NEZAKET ZİYARETİ

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 100. Yılında Uluslararası Meddah Medresesi Sempozyumu vesilesiyle Üsküp’e gerçekleştirdiği gezi çerçevesinde; 8 Kasım 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Büyükelçisi Hasan Mehmet Sekizkök’e bir nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda Faziletli Müftümüz bu sıcak karşılamadan, ilgi ve alakadan dolayı şükranlarını sundu ve Büyükelçi Sayın Sekizkök’e İskeçe Cami ve Mescitleri kitabını hediye etti. Büyükelçi de Müftümüzün bu ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve Batı Trakya’ya selam gönderdi.