PROF. DR. DOĞAN KAPLAN‘DAN DİN GÖREVLİLERİMİZE YÖNELİK ÇEVRİM İÇİ SEMİNER

01-12-2023

PROF. DR. DOĞAN KAPLAN‘DAN DİN GÖREVLİLERİMİZE YÖNELİK  ÇEVRİM İÇİ SEMİNER

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın moderatörlüğünde, 30 Kasım 2023 Perşembe akşamı saat 19:30’da Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü İslam Mezhepleri Tarihi Anabilim Dal Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Kaplan, İskeçe Müftülüğü Din Görevlilerine yönelik “Filistin: İşgal ve abluka” konulu çevrim içi bir seminer verdi.

Din görevlilerimiz, zoom üzerinden katıldıkları konferansa yoğun ilgi gösterdiler. Prof. Dr. Doğan Kaplan Hocamız Filistin’in geçirdiği tarihi sürecini, İsrail tarafından uğradığı zulüm ve işgali ve özellikle son dönemdeki trajediyi slayt üzerinden çok ayrıntılı ve etkileyici bir şekilde anlattı. Konuşması bitince, din görevlilerimizin sordukları sorulara da cevap verdi. Bir buçuk saati aşkın devam eden seminer, çok yararlı oldu. Konferansın sonunda Müftümüz Mustafa Trampa, konuşmacı hocamıza teşekkürlerini sundu ve bu gibi seminerlerin devamını temenni etti.