MÜFTÜMÜZÜN BTTDD ZEYTİNBURNU ŞUBESİNE ZİYARETİ

31-12-2023

MÜFTÜMÜZÜN BTTDD ZEYTİNBURNU ŞUBESİNE ZİYARETİ

Faziletli Müftümüz Mustafa TRAMPA Türkiye’ye gerçekleştirdiği gezi kapsamında Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şubesini ziyaret etti. Müftümüzü Dernekte; Dernek Başkanı Fatih HACIBEDEL başta olmak üzere, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Besim İSMAİLBAŞA, Batı Trakya Camii Vakfı Başkanı Hasan ŞAHİN ve birçok dernek üyesi karşıladı.

Buradaki yönetici kadronun ve üyelerinin çoğunun Müftü Efendi ile aynı köyden Şahin’den olmaları görüşme çok sıcak bir ortamda gerçekleşerek hasret giderdiler. Müftümüz yaptığı konuşmada Batı Trakya’daki son gelişmelerden ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yenilenen dernek ve spor tesislerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ayrıca kendisine gösterilen sıcak ilgiden dolayı şükranlarını ifade etti.

Müftümüz Mustafa TRAMPA Dernek Başkanı Fatih HACIBEDEL’e İskeçe Cami ve Mescitleri Kitabını hediye etti. Günün anısına Başkan da Müftümüze bir plaket takdim etti.

Son olarak sohbete katılanlar, ziyaretlerinden dolayı Faziletli Müftümüze memnuniyetlerini belirttiler ve teşekkür ettiler.