REGAİB KANDİLİ BRATANKOVA KOCATEPE CAMİİ’NDE COŞKUYLA KARŞILANDI

15-01-2024

REGAİB KANDİLİ BRATANKOVA KOCATEPE CAMİİ’NDE  COŞKUYLA KARŞILANDI

İskeçe müftülüğü hocahanımları İskeçe   Balkan bölgesi Bratankova Kocatepe  Camii’nde 14 Ocak 2024 Pazar günü öğle namazı sonrası  Regaib Kandili programı düzenledi.

Mübarek Üç Aylar’ın başlangıcı olarak kabul edilen Regaib Kandili Bratankova halkının yoğun ilgisi ile kutlandı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, vaaz, hadis-i şerifler ve dualarla Regaib Kandili ihya edildi.

Kocatepe Camii’nde düzenlenen Regaib Kandili programına Müftümüz Mustafa Trampa’nın kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa , Müftü Yardımcısı Fatma İmam, Mustafçova Belediye  Başkanı’nın eşi Nuran Adem, Belediye Başkan Yardımcısı Embiye Efendi ve İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu’nun eşi Dr. Münevver Ago katıldı.

Kocatepe Camii’nde düzenlenen  Kandil programına kadınlar yoğun ilgi gösterdi.  Program karşılıklı hediyeleşme ile son buldu.