KETENLİK’TE COŞKULU BULUŞMA

19-01-2024

KETENLİK’TE COŞKULU BULUŞMA

19 Ocak 2024 tarihinde Cuma günü Faziletli Müftümüz Mustafa TRAMPA ve beraberindeki heyet  Cuma Namazında Ketenlik Yukarı Camiinde cemaatle buluştu. Cuma namazı öncesi vaaz veren Müftümüz, namaz sonrası cemaatle kucaklaştı. Daha sonra esnafı ziyaret etti, ardından köyün merkezinde bulunan bir kahvede halkla sohbet etti.

Ketenlik ziyaretinde Müftü efendinin yanı sıra, iki Milletvekilimiz Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Mustafçova Belediye Başkan Yardımcısı Sami Palikar, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı,  DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, Ketenlik Gençlik Derneği Başkanı Caner Dayı, Mustafçova Eski Belediye Başkanı Mücahit Dukkancı da yer aldı.