İSKEÇE MÜFTÜSÜ AHMET METE D.E.B İSKEÇE İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

26-05-2011

İSKEÇE MÜFTÜSÜ AHMET METE D.E.B İSKEÇE İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı Bürosu’nu 21 Mayıs Cumartesi günü ziyaret etti. Müftü Ahmet Mete, müftü yardımcısı Ahmet Hraloğlu ile birlikte ziyaret ettiği il merkezinde, parti genel başkan yardımcısı ve İskeçe il teşkilatı sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ve partinin İskeçeli merkez yönetim ve yürütme kurulu üyeleriyle görüştü.

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete de DEB Partisi İskeçe İl Teşilatı ziyareti sırasında yaptığı konuşmada partiye başarılar diledi. Müftü Ahmet Mete devamında şunları şöyle dedi: "Birlik ve beraberlik içinde, uyum içinde azınlığa hizmet etmek güzel bir şeydir. Her daima bunu arzuluyoruz. Ve temenni ediyoruz. Bu anlayışla çalışacağını inandığımız DEB Partisi’nin yanındayız ve destekliyoruz. Yeter ki toplumun, bölgenin, ülkenin, insanların yararına çalışmalar olsun. Hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim."

Karşılıklı hediye takdiminden sonra Müftü Mete ve parti yöneticileri hatıra fotoğrafı çektirdi.