MÜFTÜMÜZÜN GENÇLERLE BULUŞMASI

23-01-2024

MÜFTÜMÜZÜN GENÇLERLE BULUŞMASI

23 Ocak 2024 Salı akşamı Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa,  İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu’nun düzenlediği “GENÇLİK BULUŞMALARI” etkinliğine katıldı. Konuşmacı olarak katıldığı bu etkinlikte, gençlere “Batı Trakya’da Müftülük Sorunu” konulu bir sunum sundu.

Program; İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu,  İ.T.B. Gençlik Kolu Koordinatörü Önder Şabanoğlu ve İ.T.B. Gençlik Kolu Başkanı Mümin Kara’nın selamlama konuşmasıyla başladı. Ardından İ.T.B. Gençlik Kolu Asbaşkanı Şüheda Kehaya’nın moderatörlüğünde etkinliğin onur konuğu olan Faziletli Müftümüzün sunumu gerçekleşti. Gençlerimiz belki de ilk defa bu kadar incelikleriyle dinledikleri Batı Trakya’da Müftülük Sorununu ilgi ve dikkatle takip ettiler.

Gençlerimizin yoğun olarak katıldığı bu etkinliğe ayrıca, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Müftülüğümüz Personel Müdürü Mustafa Kamo, Kadın Platformu Başkanı Zeynur Bargan, Gençlik Kolu Koordinatörü Önder Şabanoğlu, Gençlik Kolu Başkanı Mümin Kara ve Asbaşkan Süeda Karakehaya da hazır bulundu.