TÜRKİYE’DEN GELEN HEYETLE İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDE GÖRÜŞME

25-01-2024

TÜRKİYE’DEN GELEN HEYETLE İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDE GÖRÜŞME

25 Ocak 2024 Perşembe günü Türkiye’den sivil toplum kuruluşlarından oluşan bir heyet, İskeçe’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret kapsamında heyet, Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ile de İskeçe Türk Birliği’nde bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede ayrıca İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ile Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Dr. Hüseyin Baltacı da yer aldı.

Sıcak ortamda gerçekleşen görüşmede, karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunuldu, ayrıca misafir heyete Batı Trakya’nın var olan sorunlar dile getirildi.

Heyette; Balkan Türkleri Konfederasyonu Sabri Mutlu, Konfederasyon Başkan Yardımcısı Zürfettin Hacıoğlu, Edirne Balkan Türkleri Federasyon Başkanı Erhan Pekkan, Federasyon Başkan Yardımcısı Macit Mutlu, Federasyon Sekreteri İsmail Kocaköse ve Büyükkarıştıran Bulgaristan Türkleri Derneği Başkanı Cevat Sedes yer aldı.