MÜFTÜMÜZ ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

29-01-2024

MÜFTÜMÜZ ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Faziletli Müftümüz Mustafa TRAMPA, Türkiye’ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında 29 Ocak Pazartesi günü Zeytinburnu Belediyesi Başkanı Sayın Ömer ARISOY’la makamında bir araya geldi. Çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Müftümüz sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı:

“Kıymetli Ömer ARISOY başkanım. İlginize müteşekkiriz, muhabbetle, baki selamlar olsun.”

Aynı şekilde Başkan Arısoy da sosyal medya hesabından bu anlamlı paylaşımı yapmıştır:

“29 Ocak, Batı Trakya Türkleri için çok önemli bir tarihtir. Direnişin, var olma mücadelesinin, haklı bir davanın simgesidir. İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa hocamızı böyle bir günde Zeytinburnu’nda ağırlamaktan çok mutluyuz. Kardeşlerimize, Batı Trakya’ya selam olsun.”

Müftümüzün Belediye Başkanına ziyaretinde; Zeytinburnu belediyesi Meclis üyesi Hakan GÜLER, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Besim İSMAİLBAŞA, İstanbul Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Mehmet GENÇOĞLU, Batı Trakya Camii Vakfı Başkanı Hasan ŞAHİN ve Müftümüzün Özel Kalem Müdürü Ersan ÖMER eşlik ettiler.