MÜFTÜMÜZÜN İZMİT TEMASLARI

29-01-2024

MÜFTÜMÜZÜN İZMİT TEMASLARI

Faziletli Müftümüz Mustafa TRAMPA, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi’nin davetlisi olarak 27 Ocak Cumartesi günü İzmit’e gitti. Müftü Efendi,  BTTDD İzmit Şübesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve katkılarıyla 28 Ocak 2024 Pazar günü Antikkapı Restaurant’ta düzenlediği 29 Ocak Toplumsal Dayanışma ve Milli Direniş Günü Anma Programında konuşmacı olarak katıldı.

Anma Programı; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN ve BTTDD İzmit Şübesi Başkanı Yüksel ÖZTÜRK’ün ev sahipliğinde yoğun bir katılımla ve coşkuyla gerçekleşti. Son olarak Fevziye Camii ile Halkevi Tramvay Durağı arasında bulunan Milli Kimlik ve Direniş Anıtına kortej şeklinde yürüyüş gerçekleşti, anıta karanfil bırakılarak program sona erdi.

İzmit temasları vesilesiyle birçok yetkiliyle görüşme ve Batı Trakyalılarla kucaklaşma imkanı bulan Müftümüz Kocaeli’den ayrıldı.