İskeçe Müftü Yardımcımızın Acı Günü

27-05-2011

İskeçe Müftü Yardımcımızın Acı Günü

İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu’nun annesi Cemile Hraloğlu 78 yaşında Rahmet-i Rahmâna kavuştu. 24 Mayıs Salı günü hayata veda eden Cemile hanım 25 Mayıs Çarşamba günü İskeçe’nin Ilıca köyünde defnedildi.

Cenaze merasimine Ahmet Hraloğlu’nun meslektaş arkadaşları başta olmak üzere T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç, Muavin Konsolos Sayın Gürler Gürsoy, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal, Sabık Milletvekili Ahmet Faikoğlu, sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri ile din görevlileri ve civar köylerden kalabalık bir cemaat katıldı.

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete Suudi Arabistan’da, Milletvekili Çetin Mandacı da Atina’da bulunduklarından dolayı cenaze merasimine katılamadılar.

Cemile Hraloğlu, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’in kıldırdığı cenaze namazı sonrası toprağa verildi. İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu cenaze sonrası merasime katılanlara teşekkür etti.

TEŞEKKÜR
Annemizin vefatı üzerine bizi acılı günümüzde yalnız bırakmayıp bizzat cenazeye katılan başta Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Sayın Mustafa Sarnıç ve Muavin Konsolos Sayın Gürler Gürsoy, Gümülcine Müftüsü Sayın İbrahim Şerif, Mustafçova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Cukal, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, din görevlilerimiz, basın mensupları ve katılan tüm dost ve yakınlarımıza olmak üzere, telefon ve mesajla arayıp baş sağlığı dileyen; yurt dışında bulunan Müftümüz Sayın Ahmet Mete’ye, Atina’da bulunan Milletvekillerimiz Sayın Çetin Mandacı ve Ahmet Hacıosman’a ve diğer tüm dostlarımıza candan teşekkürlerimizi sunarız.

Hraloğlu ailesi adına
İskeçe Müftü Yardımcısı