SEVİM GENÇ HALİL HANIM GÖZ YAŞLARI İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

08-02-2024

SEVİM GENÇ HALİL HANIM GÖZ YAŞLARI İLE   SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şahin’den olan Sevim Genç Halil adlı hanım kardeşimiz, uzun zamandır müptela olduğu amansız hastalığa yenik düşerek genç yaşta hayatını kaybetmesi, Şahin kasabasında büyük üzüntüye neden oldu.

Merhume Sevim Hanımın cenazesi 8 Şubat 2024 Perşembe günü ikindi namazına müteakip kalabalık bir cemaatin katılımı ile ve Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın da iştirakiyle kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Şahin Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Müftümüz kendi köylüsü olan merhume Sevim Hanımın naaşı evinin önünden alınırken kısa bir konuşma yaptı ve helallik istedi. Konuşmada; ölümle mutlaka hepimizin karşılaşacağımızı, ölümden kaçışın mümkün olmadığını ifade etti ve Allah’ın huzuruna çıkarken hayırlı amellerle çıkmamız gerektiğine vurgu yaptı. Sonunda da acılı aileye ve bütün Şahin’e başsağlığı ve sabırlar diledi, merhumeye de Allah’tan rahmet niyaz etti.

Musalla taşına getirilen merhumenin naaşı, Müftü Efendi’nin kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.