BATI TRAKYA TÜRK AZINLIĞI DANIŞMA KURULU’NDAN MUSTAFÇOVA BELEDİYESİNE ZİYARET

09-02-2024

BATI TRAKYA TÜRK AZINLIĞI DANIŞMA KURULU’NDAN  MUSTAFÇOVA BELEDİYESİNE ZİYARET

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ve Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Genel Sekreteri ve Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) Başkanı Sedat Hasan, 9 Şubat Cuma günü İskeçe iline bağlı tek Türk Belediyesi olan Mustfaçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt’u makamında ziyaret ettiler.

Düzenlenen nezaket ziyareti kapsamında, Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt’un yeni görevini tebrik ettiler. Ayrıca Belediye Yardımcıları; Embiye Efendi, Mithat Kambur, Sami Palikar ve Hamdi Barka da hazır bulunduğu ziyarette fikir alışverişinde bulunup, çalışmalarında başarılar dilediler.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Heyeti, Belediye Başkanı Ahmet Kurt’a ve belediye yöneticilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı şükranlarını sundular ve yeni görevlerinde başarılar dilediler.