İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN ÇOCUKLARA KANDİL SİMİTİ

25-02-2024

İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN ÇOCUKLARA KANDİL SİMİTİ

24 Şubat Cumartesi akşamı Berat Kandili vesilesiyle İskeçe Müftülüğü tarafından Kur’an Kursu öğrencilerine kandil simidi dağıtıldı. Konuyla alakalı olarak İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa şu açıklamayı yaptı. “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza Müftülük olarak çok değer veriyoruz. Mesaimizin çoğu, onların nasıl daha iyi yetişecekleri konusunda projeler oluşturmakla geçiyor. Kandil simidi hediyemiz de Berat Kandili vesilesiyle düşündüğümüz bir konudur. Yavrularımızın gönüllerine dokunabilmek,  dinî ve millî şuur oluşturmak, örf ve adetlerimizi canlı tutmak için bu tür programlarımız devam edecektir. Belki küçük bir hediye, ama manası büyüktür. Bunu öğrencilerimizin sevincinde gördük ve bundan da huzur duyduk. Bu vesileyle bu organizasyonda yer alan din görevlilerimize teşekkür ederiz.”

İskeçe’nin her yerinde çocuklarımıza dağıtılan kandil simidi, halk tarafından da büyük beğeniyle karşılandı.