KADINLARDAN MUHTEŞEM BERAT KANDİLİ ETKİNLİKLERİ

25-02-2024

KADINLARDAN MUHTEŞEM BERAT KANDİLİ ETKİNLİKLERİ

24 Şubat 2024 Cumartesi akşamı, İskeçe Müftülüğü Kadın Din Görevlilerinin organizasyonu çerçevesinde Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncüğünde İskeçe Bölgesinde beş camide kadın cemaate yönelik muhteşem Berat Kandili etkinlikleri düzendi. Bu etkinliklerde Hocalarımızın yanı sıra Kur’an Kursu öğrencileri de yer alarak renk katmışlardır.

Mevlid-i Şerif, ilahiler ve şiirlerin okunduğu, sohbetin verildiği bu etkinlikler büyük beğeniyle karşılanmıştır. Etkinliklerin gerçekleştiği camiler şunlardır: İskeçe Gazhane Camii, Sakarkaya köyü Camii, Mustafçova köyü Camii, Ketenlik köyü Yukarı Mahalle Camii ve Şahin Tekke Camii. Programın gerçekleştiği her yerde, yoğun kadın cemaatin katılımı dikkat çekti. İskeçe Müftü Yardımcısı Fatma İmam kendi köyü olan Ketenlikte yer aldı. İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’nın eşi Nadire Ömer Trampa, Mustafçova Belediyesi Başkanı Ahmet Kurt’n eşi Nuran Adem, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu’nun eşi Münevver Ago, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı’nın eşi Özlem Baltacı, İskeçe Türk Birliği Asbaşkanı Sevil Şerifoğlu ve İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Zeynur Bargan Gazhane Camiindeki etkinliğe katılmışlardır.