İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NE ÖNEMLİ ZİYARET

04-03-2024

İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NE ÖNEMLİ ZİYARET

4 Mart Pazartesi günü;  Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Uluslararası İlişkiler Direktörü Melek Kırmacı Arık, Doç. Dr. Martin Klatt, Güney Danimarka Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Avrupa Azınlık Sorunları Merkezi (ECMI) Dan-Alman Azınlıkları Sorunları Bölümü Başkanı, B-Shapes Proje Koordinatörü ve Bulgaristan Ulusal Tarih Müzesinden (HYSTORYSMUS) Petranka Nedelcheva ve Magdalena Marinova’dan oluşan bir heyet, İskeçe Müftülüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Bu önemli ziyarette Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ile görüşerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunmuşlardır. Müftü Trampa, heyete ayrıca Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nı kronikleşmiş sorunlarını dile getirdi ve gündemi değerlendirdi. Ayrıca bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Bu önemli heyet de, İskeçe Müftüsü’nün sıcak karşılamasından dolayı şükranlarını sundular.