İSKEÇE MERKEZ TÜRK AZINLIK İLKOKULU KERMES DÜZENLEDİ

11-03-2024

İSKEÇE MERKEZ TÜRK AZINLIK İLKOKULU KERMES DÜZENLEDİ

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ile değerli eşi Nadire Ömer Trampa, 9 Mart Cumartesi günü İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulu altıncı sınıf öğrencileri ve velileri tarafından düzenlenen kermese katıldılar. Çınar Camii avlusunda okul yararında düzenlenen kermes etkinliğe Müftü Yardımcılarımız Ahmet Hraloğlu ile Fatma İmam da katılım sağlamışlardır. Selamlama konuşmalarında Müftümüzün yaptığı konuşmada, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik etti, nazik davetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.  Ayrıca girmekte olan Ramazan Ayının Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı ve bütün İslâm Dünyasına hayırlara, barış ve huzura vesile olmasını Cenâb-ı Hak’tan niyazda bulundu.

Halkın ilgisi yoğun olan kermese, Anavatanımız T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal ve değerli eşi İlayda Ünal ile Konsolosluk erkânı, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek ile Gümülcine Milletvekili Özgür Ferhat ve kurum ile kuruluş başkan ve yöneticileri yer aldı.