İLK TERAVİH COŞKUSU İSKEÇE ÇINAR CAMİİNDE

11-03-2024

İLK TERAVİH COŞKUSU İSKEÇE ÇINAR CAMİİNDE

1445 Ramazan Ayı 11 Mart 2024 Pazartesi günü başladı. İlk teravih de 10 Mart Pazar akşamı eda edildi. Aynı gece ilk sahura kalkıldı.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ilk teravihi İskeçe Aşağı Mahalle (Çınar) Camiinde eda etti. Namaz öncesi Ramazan ayının faziletini konu alan anlamlı bir konuşma yaptı. “Namaz, oruç kadar infak etmek de çok önemli bir ibadet olduğunu; fitre, fidye, zekat ve sadakalarımızla ihtiyaç sahiplerine destek olmamız dinimizin bize yüklediği sorumluluklar arasında bulunduğunu vurguladı.”

Halkın yoğun katılımıyla yatsı namazıyla beraber ilk teravih de coşkulu bir şekilde eda edildi.  Bu coşkulu anları Anadolu Ajansı ile TRT kayda aldı. Namazın ardından Müftümüz Mustafa Trampa, TRT’ye Ramazan Ayı’nın fazileti ile Batı Trakya’da Ramazan hakkında bir demeç verdi.