ENCÜMENLER BİRLİĞİNDEN NEZAKET ZİYARETİ

15-03-2024

ENCÜMENLER BİRLİĞİNDEN NEZAKET ZİYARETİ

Bugün (15 Mart 2024 Cuma) Azınlık Okulları Encümenler Birliği Derneği’nde yapılan Genel Kurul seçimlerinde yeni seçilen yönetim kurulundan bir heyet, Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya bir nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır. Başkan Mehmet Duban, İskeçe Bölgesi Asbaşkanı Ersan Ömer ve Kasadar Murat Trampa’dan oluşan heyet, Müftümüzle bir süre görüşerek fikir alışverişinde bulundular. Görüşmede ayrıca, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın kronikleşmiş en önemli sorunu olan eğitim meselesini ve 20 Mart Çarşamba gününe kadar devam edecek olan ilkokul kayıtları konusunu da ele aldılar ve yapılması gerekenler konusunda görüşlerini ortaya koydular.

Ziyaretin sonunda Encümenler Birliği Heyeti Müftü Efendi’ye sıcak ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettiler. Müftü Efendi de onları yeni üstlendikleri bu önemli görevlerinden dolayı tebrik etti ve bu anlamlı ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.