BATI TRAKYA AZINLIĞI YÜKSEK TAHSİLLİLER DERNEĞİ KADINLAR KOLUNDAN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

16-03-2024

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Kadınlar Kolu Başkan Sibel Abdullah Hasan’ın beraberinde yeni yönetim 16 Mart 2024 Cumartesi günü Müftülüğümüze bir nezaket ziyareti gerçekleşmiştir. Kadınlar Kolu Faziletli Müftümüz Mustafa TRAMPA ile bir süre makamında görüştüler, karşılıklı fikir teatisinde bulundular. Müftü Efendi bu nezaket ziyaretlerinden dolayı Kadınlar Kolu’na teşekkür etti ve yeni üstlendikleri görevlerinde başarılar diledi. Başkan Sibel Abdullah Hasan da kendilerini sıcak karşılamadan dolayı Müftümüze teşekkür etti.