OVA KÖYLERİMİZDEN MIKMILLI’DA COŞKULU İFTAR

19-03-2024

OVA KÖYLERİMİZDEN MIKMILLI’DA COŞKULU İFTAR

İskeçe Müftülüğü’nün de katkılarıyla İskeçe Ova Kültür Dayanışma Kardeşlik Derneği ile Mıkmıllı köyü Mütevelli Heyeti tarafından 18 Mart Pazartesi günü geleneksel olarak hazırlanan iftar, İskeçe’nin İnhanlı (Topiros) Blediyesi’ne bağlı Mıkmıllı köyünde büyük bir katılımla ve coşkuyla gerçekleşti. Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve değerli eşi Nadire Ömer Trampa, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve birçok Din görevlilerimizin de yer aldığı bu muhteşem iftara, Anavatanımız T.C. Gümülcine Başkonsolosumuz Sayın Aykut Ünal’ı temsilen Ramadan Duban, İskeçe Milletvekili Burhan Baran, DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu, eyaletten meclis üyeleri, yerel idareciler, belediye meclis üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluş Başkanları da hazır bulundu.

Müftümüz selamlama konuşmasında şunlara değindi: “Ramazan ayının bizi böyle bir araya getirmesi, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirmesi açısından büyük bir bereket ve Rahmet ayı olduğunu gösteriyor. Bu muhteşem iftar organizasyonunda emeği geçen başta Ova Kültür Dayanışma Kardeşlik Derneği yetkililerini olmak üzere, Mıkmıllı köyü Mütevelli Heyetini ve Mıkmıllı gençlerini tebrik ederim. Ayrıca uzaktan yakından bu muhteşem tabloyu oluşturan bütün katılımcılara teşekkür ederim.”