GENCERLİ İFTARI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

23-03-2024

GENCERLİ İFTARI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Ova bölgesinin İnhanlı (Topiros) Belediyesine bağlı Gencerli köyümüzde düzenlenen iftar, 22 Mart Cuma günü büyük coşkuyla gerçekleşti.  Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ile Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve civar köylerdeki Din görevlilerimizin de yer aldığı bu coşkulu iftara, Anavatanımız T.C. Gümülcine Başkonsolosumuz Sayın Aykut Ünal’ı temsilen Ramadan Duban, İskeçe Milletvekillerimiz Hüseyin Zeybek ile Burhan Baran, DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Eyalet Başkan Yardımcısı İrfan Hacıgene, yerel idareciler, belediye meclis üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluş Başkanları da hazır bulundu.

Müftümüz selamlama konuşmasında şunlara değindi: “Ramazan’ın ikinci on gününde bulunduğumuz bu mağfiret günlerinde, Allah’tan af dileyelim, iftarlarımızla, mukabelelerimizle, taravihlerimizle ve sahurlarımızla oluşturduğumuz bu güzel atmosferi bozmayalım. Bu muhteşem iftar organizasyonunda yer alan başta Gencerli köyü Mütevelli Heyetini, köy imamımızı olmak, bu lezzetli yemekleri hazırlayan hanımları ve hizmet eden gençleri tebrik ederim, herkesten Allah razı olsun. Ayrıca uzaktan yakından bu bereketli iftara katılan herkese teşekkür ederim.”