ÇOCUK MÜFTÜLÜK MUSTAFÇOVA EKİBİNİN ZİYARETİ

23-03-2024

ÇOCUK MÜFTÜLÜK MUSTAFÇOVA EKİBİNİN ZİYARETİ

Bugün (23 Mart 2024 Cumartesi) Müftlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Müftülük Mustafçova Ekibi Hocamız Tülay Kabza’nın refakatinde İskeçe Müftülüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler. Kız öğrencilerimizin Mustafçova’ya has özel giysileriyle gelen ekip, Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’yla makamında bir süre görüştüler. Görüşmede Müftü Yardımcılarımız da hazır bulundu.

Müftü Efendi Çocuk Müftülük ekibine çeşitli hediyeler takdim etti ve hayatlarında başarılı olmaları ve huzurlu bir ömür sürmeleri için öğütlerde bulundu. Ayrıca bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Çocuk Müftülük ekibine ve Hocaları Tülay Kabza’ya teşekkür etti. Çocuklarımızın ilk defa Müftülüğe gelmeleri ve özellikle Müftü Efendiyle yakından tanışıp karşılaşmalarından duydukları sevinçleri gözlerinden okunuyordu.