KOZLUCA ESKİ MÜTEVELLİSİ TOPRAĞA VERİLDİ

30-03-2024

KOZLUCA ESKİ MÜTEVELLİSİ TOPRAĞA VERİLDİ

Ömrünü Batı Trakya Müslüman Türk Azınlık davasında mücadeleyle geçiren Kozluca eski Mütevellisi Merhum M. Emin Mahmut 28 Mart 2024 Perşembe günü vefat etmesi Kozluca Müslüman Türk Halkını ve sevenlerini derin üzüntüye sevk etmiştir. Merhumun cenazesi kalabalık bir katılımla 29 Mart Cuma günü ikindi namazına müteakip kılınıp toprağa verildi. Cenaze namazını Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa kıldırdı, ardından kısa bir konuşma ve helallik alındı ve ebedi istirahatgahına uğurlandı. Müftülüğümüz din görevlilerinden olan evlatlarından en küçük oğlu Yılmaz Mahmut, okunan Kur’an-ı Kerimin ardından duasını yaptı ve bu acılı günde onları yalnız bırakmayan başta Müftü Efendi’ye olmak üzere bütün cemaate Mahmut ailesi adına teşekkür etti.

İskeçe Müftülüğü olarak başta merhumun din görevlisi olan Yılmaz Mahut Hocamıza olmak üzere, diğer evlatlarına ve bütün sevenlerine başsağlığı diler, Yüce Allah’tan sabırlar niyaz ederiz.