KİREÇÇİLER’DE GENÇLİK İFTARI COŞKUYLA GERÇELEŞTİ

30-03-2024

KİREÇÇİLER’DE GENÇLİK İFTARI COŞKUYLA GERÇELEŞTİ

29 Mart Cuma günü Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve değerli eşi, Kireççiler Cami Mütevelli Heyeti ile Kireççiler Yeniden Doğuş Derneği’nin Futbol Takımının gençleri ve çocuklar için hazırladıkları Gençlik İftarı’na katıldılar. Birçok çocuk ve gençlerin katıldığı bu iftara ilgi yoğundu. Gençlerimizi, Müftümüzün yanı sıra Anavatanımız T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu Muavin Konsolos Subutay Koç, DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kabur, Eski Belediye Başkanı Cemil Kabza, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer ve kurum ve kuruluş temsilcileri yalnız bırakmadılar. Gençlerimiz iftar sevinçlerini paylaşan katılımcılara teşekkür ettiler. Müftümüzün, BTAY Tahsilliler Derneği Başkanı, Belediye Başkanı ve Muavin Konsolosumuzun yaptıkları kısa selamlama konuşmalarında bu güzel genç iftara katılmalarında duydukları memnuniyeti ifade ettiler ve gençlerimize hayatlarından üstün başarılar dilediler.

İftar programı sona erdikten sonra köy kahvesinde kahve ikramı yapıldı ve ardından camide yatsı ile teravih namazı kılındı.