“RAMAZAN SOKAĞI” ETKİNLİĞİ MUHTEŞEMDİ

31-03-2024

“RAMAZAN SOKAĞI” ETKİNLİĞİ MUHTEŞEMDİ

30 Mart 2024 Cumartesi akşamı yatsı/teravih namazından sonra Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Genç Müftülük muhteşem bir Ramazan Şenliği programı düzenleyerek bir ilke daha imza attı. Koyunköy Cami avlusunda “RAMAZAN SOKAĞI” ismiyle düzenlenen bu etkinlik yoğun bir katılımla büyük beğeniyle karşılandı. Çocuklarımız doyasıya hem eğlendiler, hem öğrendiler. Örf, adet ve milli kültürümüzü yansıtan birçok gösterilerin yer aldığı bu etkinliğimize çocuklarımızın yanı sıra büyüklerimiz de yoğun ilgi gösterdi.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa yaptığı konuşmada, çocuklarımıza nasihatlerde bulundu ve böyle bir organizasyonun düzenlenmesine emeği geçenleri tebrik etti ve katılımcılara teşekkürlerini sundu.