YENİCE’DEKİ TARİHİ CAMİDE CUMA NAMAZI

24-05-2024

YENİCE’DEKİ TARİHİ CAMİDE CUMA NAMAZI

24 Mayıs 2024 tarihinde Cuma günü Faziletli Müftümüz Mustafa TRAMPA ve beraberindeki heyet, Yenice köyümüzü ziyaret ederek Cuma namazını tarihi camilerimizden Musahip Mustafa Paşa Camiinde eda ettiler. Cuma namazına ayrıca onur konukları olarak Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosumuz Aykut Ünal ve beraberindeki Konsolosluk erkânı da hazır bulundu. Misafirler, başta köy imamı İbrahim Bargan olmak üzere köy sakinleri tarafından sıcak bir ilgiyle karşılandı. Müftümüz namaz öncesi çok anlamlı bir vaaz verdi ve sıcak karşılamadan dolayı cemaate teşekkür etti. Namaz sonrasında hatıra fotoğrafı çekildi. Ardından tamir bekleyen Yenice’nin diğer tarihi camisi olan Kasaba Camii de ziyaret edildi. Köy kahvesinde misafirlere yapılan kahve ve çay ikramından sonra Yenice ziyareti coşkulu bir şekilde tamamlanmış oldu.