MÜFTÜMÜZ SİNİKOVA’YI ZİYARET ETTİ

04-06-2024

MÜFTÜMÜZ SİNİKOVA’YI ZİYARET ETTİ

31 Mayıs 2024 Cuma günü Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve beraberindeki heyet Sinikova Cami ve Sinikova Merkez köylerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Müftümüz Trampa Cuma namazını Sinikova Cami Mahallesinde eda etti. Namaz öncesi cemaate vaaz veren Müftümüz; İslâm’ın birlik ve beraberliğe verilen önemden bahsederek önemli mesajlar verdi. Buradaki Cuma namazına Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu da eşlik etti.

Namazın ardından cami imamı Hakan Karaali ve hazır olan cemaatle hasbi hal etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Sinikova Merkez köyüne geçen Müftü Efendi, Cuma Namazını burada kılan Dostluk Eşitlik ve Barış (DEB) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço ve 9 Haziranda yapılacak olan AP Milletvekili seçimlerinde DEB Partisinden aday olan Dr. Hüseyin Baltacı ile birlikte köy kahvesinde halkla bir araya geldiler. Onları burada köy imamı Ercan Şehrin ve köy halkı karşıladı. Kendilerine edilen ikram eşliğinde hoş sohbet edildi ve 9 Haziran seçimlerinde Azınlığımızın Avrupa’ya açılan sesi olan DEB Partisi’nin desteklenmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Çok olumlu havada geçen buradaki ziyaretten sonra köyden ayrıldılar.