İTB LOKALİNDE KADIN DİN GÖREVLİLERİNDEN YIL SONU DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI

11-06-2024

Müftü Yardımcımız Fatma İmam öncülüğünde 10 Haziran 2024 Pazartesi akşamı, İskeçe Türk Birliği Lokalinde müftülüğümüzün kadın din görevlileri ile değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

Değerlendirme toplantısına Faziletli Müftümüz Mustafa Tampa’nın kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa da katıldı.

Yıl sonu kadın din görevlileri ile yapılan toplantıda; Müftü Yardımcımız Fatma İmam selamlama konuşmasını yaparak birlik ve beraberliğimizin önemine vurgu yaptı.

Toplantının devamında Müftülüğümüzün Aile Hizmetleri Müdürü Hülya Giritli ile Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Sezin Azizoğlu yıl içinde yapılan etkinlikleri değerlendirerek yıl sonunda yapılabilecekler hususunda fikir teatisinde bulundular.

Toplantının ardından Faziletli Müftümüzün eşi Nadire Ömer Trampa, kadın din görevlilerinin her birine azimli çalışmalarından dolayı çiçek takdim edip teşekkür etti. Teşekkürün ardından Müftü Yardımcımız Fatma İmam da Nadire Ömer Trampa’ya hediye takdim ederek toplantı sona erdi.