İRFAN ALİ KARDEŞİMİZ GÖZYAŞLARI VE DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

30-07-2024

İRFAN ALİ KARDEŞİMİZ GÖZYAŞLARI VE DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

İki gün önce (28 Temmuz 2024) meydan gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden İrfan Ali binlerce kişinin katılımıyla gözyaşları ve dualarla ebediyete uğurlandı.

İskeçe’nin sevilen simalarından olan İrfan Ali, aynı zamanda Müftülüğümüz personeli Ali Ferhat’ın da eniştesidir. Merhum İrfan Ali’ye son vazifesini yapmak üzere evinin önünde binlerce kişi toplandı. İkindi namazını müteakiben evinin önünde düzenlenen törende Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa burada bulunanlardan da helallik aldı ve kısa bir konuşma yaptı. Cemaate seslenen Müftümüz Trampa, bir iki gündür İskeçe olarak çok zor günler yaşadıklarını belirterek, böyle ani durumlarda sevdiğimiz insanları kaybetmenin çok derin üzüntü duyduklarını ifade etti. Trampa; “İrfan kardeşimiz dini bütün bir insandı, namazında niyazında idi. Herkesin çok sevdiği, güler yüzlü, kimseye zararı olmayan, yıllardır yaptığı işiyle birçok insanın tanıdığı mütevazi bir insanı elim bir kazada maalesef kaybettik. Yine aynı kazada hayatını kaybeden gencecik, hayatının baharında Deniz kızımızı dün toprağa verdik. Acımız çok büyük. Allah başta aile fertlerine ve hepimize sabırlar versin. Allah hepimizi Cennette buluşturduğu kullarından eylesin.” ifadelerine yer verdi.

İrfan Ali’nin cenaze merasimine Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın yanı sıra; Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal’ı temsilen Konsolosluk Sekreteri İsmail Dikme, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, kurum ve kuruluş başkanları ve temsilcileri yar aldı.

İrfan Ali’nin naaşı İskeçe Aşağı Mahalle mezarlığına götürüldü. Burada Müftümüz Mustafa Trampa’nın kıldırdığı namazın ardından, Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başonsolosluğu Sekreteri İsmail Dikme vasıtasıyla Başkonsolosumuz Sayın Aykut Ünal’ın acılı aileye ve özellikle merhumun kızı GAT Üyesi Hilal Ali’ye başsağlığı ve sabırlar dileklerini ilettiğini dile getirdi ve merhum İrfan Ali için helallik aldı. Daha sonra merhumun naaşı binlerce sevenlerinin gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.

İskeçe Müftülüğü olarak İrfan Ali kardeşimize ve dün ebediyete uğurladığımız Deniz kızımıza Yüce Mevlâ’dan rahmet niyaz eder, başta Müftülük Personelimiz Ali Ferhat’a, yakınlarına ve bütün sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Ayrıca elim trafik kazasında yaralan ve tedavileri süren yaralı kardeşlerimize Yüce Rabbimizden acil şifalar temenni ederiz