“MANEVİ DANIŞMANLIK VE REHBERLİK” KONULU ÇEVRİMİÇİ SEMİNER

08-08-2024

“MANEVİ DANIŞMANLIK VE REHBERLİK” KONULU ÇEVRİMİÇİ SEMİNER

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, Müftülüğümüzün yaz dönemi hizmet içi eğitim programı bugün de çok yararlı bir konuyla devam etti.

Bugün (8 Ağustos 2024) çevrimiçi semineri Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı

Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Mühtedi Çalışmaları ve Yurtdışı Sosyal İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Sevde DÜZGÜNER tarafından verildi. Moderatörlüğünü Din Hizmetleri Şube Müdürümüz Rıdvan Topçu’nun yaptığı “Manevi Danışmanlık ve Rehberlik” konulu seminer, Din Görevlilerimizin yoğun katılımıyla başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Bir saatten fazla süren çevrimiçi seminerin sonunda din görevlilerimiz misafir hocamıza sorular yönelttiler. Akabinde, moderatörlüğünü yürüten Din Hizmetleri Şube Müdürümüz Rıdvan Topçu,    Doç. Dr. Sevde DÜZGÜNER  hocamıza yoğun programından dolayı seminere katılamayan Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın selamlarını ve teşekkürlerini iletti.