ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

14-08-2024

ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, Müftülüğümüzün yaz dönemi hizmet içi eğitim programı bugün de çok yararlı bir konuyla devam etti.

Bugün (14 Ağustos 2024) çevrimiçi semineri İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Dinler Tarihi Ana Bilim Dalı Öğr. Gör. Dr. Elif TOKAY Hocamız tarafından verildi. Moderatörlüğünü Müftü Yardımcımız Ahmet HRALOĞLU’nun yaptığı “Din Eğitimi Gerekliliği Açısından Dini Medya Okuryazarlığı ” konulu seminer, Din Görevlilerimizin yoğun katılımıyla başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Bir saatten fazla süren çevrimiçi seminerin sonunda din görevlilerimiz misafir hocamıza sorular yönelttiler. Akabinde, moderatörlüğünü yürüten Müftü Yardımcımız Ahmet HRALOĞLU Dr. Elif TOKAY hocamıza yoğun programından dolayı seminere katılamayan Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın selamlarını ve teşekkürlerini iletti.