BUGÜN ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİNİN SONUNCUSU GERÇEKLEŞTİ

19-08-2024

BUGÜN ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİNİN SONUNCUSU GERÇEKLEŞTİ

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, Müftülüğümüzün yaz dönemi hizmet içi eğitim programı bugün toplumun çok önemli yarasına parmak basan yararlı bir konuyla sona erdi.

Bugün (19 Ağustos 2024) çevrimiçi semineri İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE Hocamız tarafından verildi. Moderatörlüğünü bizzat Müftümüz Mustafa TRAMPA’nın yaptığı modern dünyanın ortaya attığı  “Toplumsal Cinsiyet Eşitliliği” konulu seminer, Din Görevlilerimizin yoğun katılımıyla ve büyük bir ilgiyle başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Bir saat kadar süren çevrimiçi seminerin sonunda din görevlilerimiz Saffet hocamıza sorular yönelttiler. Akabinde, moderatörlüğünü yürüten Müftümüz Mustafa Trampa Prof. Dr. Saffet KÖSE hocamıza yoğun programına rağmen bize zaman ayırdığı için din görevlilerimiz adına teşekkür etti ve başka bir vesileyle tekrar görüşmek üzere selam ve hürmetlerini sundu.