TBMM ESKI BAŞKANI PROF. DR. MUSTAFA ŞENTOP VE BERABERİNDEKİ HEYET İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDE B.T.T.A. DANIŞMA KURULU ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

16-09-2024

TBMM ESKI BAŞKANI PROF. DR. MUSTAFA ŞENTOP VE BERABERİNDEKİ HEYET İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDE B.T.T.A. DANIŞMA KURULU ÜYELERİYLE           BİR ARAYA GELDİ

15 Eylül 2024 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve milletvekilleri Özlem Zengin, Muhammed Emin Akbaşoğlu, Nilgün Ök, Mutlu Aydemir, İshak Gazel, Hilmi Bilgin ve Mehmet Demir’in de aralarında bulunduğu 20 kişilik heyet, İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret ederek, toplantı halinde bulunan Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Misafir heyet, Danışma Kurulu üyeleriyle görüştü ve azınlığınızın güncel sorunları hakkında bilgi aldı. Ziyarette Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal da hazır bulundu. Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif Danışma Kurulu Üyeleri adına ziyaretten dolayı konuk heyete teşekkür etti.