FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA’NIN KONYA ZİYARETİ

16-09-2024

FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA’NIN KONYA ZİYARETİ

14 – 16 Eylül tarihleri arasında Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, Anavatanımız Türkiye’nin Konya şehrine bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın oğlu Ali Necati’nin düğünü münasebetiyle Konya’da bulunan müftümüz, yeni evlenen çifte değerli eşi Nadire hanımla birlikte mutluluklar diledi.

Müftümüzün Konya ziyareti, İlahiyat Fakültesinden sınıf arkadaşı olan Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge ile devam etti. Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle bir araya gelen müftülerimiz, fikir alışverişinde bulundular.

Görüşme sonrasında İl Müftüsü Öge ve Müftümüz Trampa, İl Müftülüğü’nün koordinesinde devam eden “Misafiriniz Var” projesi istişare ve değerlendirme toplantısına katıldılar.

Müftümüz Mustafa Trampa, Batı Trakya bölgesinde yürütülen dini faaliyetler ve hayır hizmetleri hakkında bilgiler sundu. Müftümüz Trampa, bölgemizdeki camiler, eğitim faaliyetleri ve sosyal yardımlarla ilgili güncel durumu aktardı ve bu hizmetlerin bölgemizde yaşayan Batı Trakya Müslüman Türk Cemaati üzerindeki etkilerinden bahsetti.