İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Milletvekili Müezzinoğlu’nu Ziyaret Etti

08-09-2009

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Milletvekili Müezzinoğlu’nu Ziyaret Etti

5 Eylül 2009 Cumartesi günü, Batı TrakyaTürk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkanı Halit Habipoğlu ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Başkanı Ferruh Özkan ile birlikte Gümülcineli Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İstanbul Milletvekili Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nu ziyaret ettiler.

BTTADK Başkanı ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Batı Trakya’da son dönemde yaşanan gelişmeler hakkında milletvekili Müezzinoğlu’na bilgi verdi. Mete, İskeçe Okçular Camii’nin 2 Eylül 2009 tarihinde art niyetli kişilerce üçüncü kez kundaklandığını dile getirerek BTTADK’nın saldırıyı kınadığını dile getirdi.

Yunanistan’ın erken genel seçime gitme kararı aldığı dönemde bir kez daha kundaklanmasının düşündürücü olduğunu ifade etti.

4 Ekim 2009 tarihinde gerçekleştirilecek erken genel seçimler ile ilgili olarak Mete görüşlerini Milletvekili’ne aktardı ve birlikte yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.