24 Ramazan ayirac 06 Mayıs ayirac İskeçe/Akşam ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı

BATI TRAKYA MÜFTÜLERİ T. C. ATİNA BÜYÜKELÇİSİ SAYIN KERİM URAS’I ZİYARET ETTİ

15-02-2012

BATI TRAKYA MÜFTÜLERİ T. C. ATİNA BÜYÜKELÇİSİ SAYIN KERİM URAS’I ZİYARET ETTİ

14 Şubat 2012 Salı günü Atina’ya giden İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete ve Gümülcine Müftüsü Sayın İbrahim Şerif, göreve yeni başlayan T. C. Atina Büyükelçisi Sayın Kerim Uras’ı ziyaret ettiler.

Yeni görevinde başarı dileklerini sunan ve Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın sevgi ve selâmlarını ileten Sayın Müftülerimiz aynı zamanda Azınlığın sorunları ve sıkıntıları hakkında Sayın Büyükelçimize bilgi verdiler.

Değerli Büyükelçimiz Sayın Kerim Uras’ın ve elçilik çalışanlarının büyük bir ilgi ve alakayla karşıladığı, ağırladığı ve uğurladığı Müftülerimiz, bizzat Büyükelçinin selâm ve iyi dilekleriyle aynı gün geri döndüler.