İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Romanya Cumhurbaşkanı’nın İftar Davetine Katıldı

08-09-2009

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Romanya Cumhurbaşkanı’nın İftar Davetine Katıldı

2009 tarihinde Romanya Cumhurbaşkanı Traian Basescu’nun vermiş olduğu iftar yemeğine katıldı.

Müftü Mete katıldığı iftar yemeğine katılımcı konuklara Batı Trakya Türk Azınlığın sorunlarını dile getirme fırsatını yakaladı.

Müslüman ülkelerin büyükelçileri de hazır bulunduğu iftar yemeğine, Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Ali Dere, IRCICA Genel Koordinatörü Halit Eren’nin yanısıra, Bosna Hersek, Bulgaristan, Arnavutluk, Karadağ ve bir çok seçkin davetli katıldı.

Batı TrakyaTürk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Faziletli İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, iftar yemeğine Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile birlikte katıldı.