KURUMLARIMIZDAN ORTAK FAALİYET

30-05-2012

KURUMLARIMIZDAN ORTAK FAALİYET

26 Mayıs 2012 Cumartesi günü, İskeçe Türk Birliği çatısı altında faaliyet gösteren Biçki-Dikiş-Nakış ve El Sanatları Kursları, Müzik Kursu, Resim Kursu ve Folklor ekiplerinin, ayrıca G.T.G.B. çatısı altında faaliyet gösteren Takı Kursu ile B.T.A.Y.T.D. çatısı altında faaliyet gösteren Kurslarının yıl sonu sergi açılışları Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Spor Sitesi’nde büyük bir kalabalıkla gerçekleştirildi.

İskeçe Müftülüğü’nü temsilen etkinliğe katılan İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, etkinliği düzenleyen kurumlara başarılar dileyip çok seçkin bir etkinlik organizasyonu olduğunu ifade etti.

Etkinliğe, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Muavin Konsolosu Berin Okur, İskeçe Milletvekli Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu ve müftülük çalışanları, D.E.B. Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu, B.T.A.Y.T.D. Başkanı Erkan Ruşen, BAKEŞ Başkanı Cemil Kabza, İskeçe Bağımsız Eski Milletvekili Ahmet Faikoğlu, İskeçe Eski Milletvekili Çetin Mandacı, T.C. Ziraat Bankası İskeçe Şubesi Müdürü Ömer Çay, B.T.T.Ö.B. yetkilileri, İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Lisesi Sahibesi Saime Kırlıdökme, Yöneticisi Rıza Kırlıdökme ve öğretmenleri, İskeçe Türk Birliği sabık başkanları ve çok sayıda İskeçe’li soydaş katıldı.