T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSUMUZ VEDA ETTİ

03-07-2012

T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSUMUZ VEDA ETTİ

21 Haziran 2012 tarihinde sayın T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç’ın görev süresinin dolması üzerine, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete veda yemeği verdi. Mustafa Sarnı yemeğe eşi ve yardımcıları ile birlikte katıldı.

Ayrıca, T. C. Gümülcine Başkonsolosu sayın Mustafa Sarnıç, 3 Temmuz Salı günü İskeçe Müftülüğü’ne veda ziyaretinde bulundu.

Moğolistan Büyükelçisi olarak atanan Mustafa Sarnıç, Müftülüğe yaptığı veda ziyaretinde İskeçe Müftüsü sayın Ahmet Mete ve çok sayıda din görevlisi tarafından karşılandı.

Büyükelçi Mustafa Sarnıç, kalabalık bir din görevlileri grubu tarafından karşılanması kendisini çok memnun ettiğini, İsleçe Müftüğü ile her daima ile ilişkiler içerisinde olduklarını ve kurumsallaşma noktasında müftülüğün ciddi mesafe aldığını vurguladı. Sarnıç ayrıca başta Müftü olmak üzere bütün din görevlilerini asla unutmayacaklarını da dile getirdi. Müftü Ahmet Mete ise dört yıldır sayın Mustafa Sarnıç ile güzel çalışmalar içerisinde bulunduğunu dile getirerek teşekkür etti.

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Büyükelçi Sarnıç’a Batı Trakya’da kaldığı süre içerisinde Müftülük personeli tarafında çektirilen ve kendisine ait fotoğraflardan oluşan bir albüm hediye etti.

Ziyaretin sonunda Büyükelçi Mustafa Sarnıç bütün din görevlileriyle tek tek vadalaşarak Müftülük’ten ayrılıp İskeçe Türk Birliği’ne geçti.