İskeçe Müftüsü Ahmet Mete İslâm Dünyası Ramazan’da İstanbul’da Buluşuyor" etkinliğine katıldı

01-08-2012

Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı’nın düzenlediği "İslâm Dünyası Ramazan’da İstanbul’da Buluşuyor" etkinliği çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in verdiği iftara katılmak üzere İskeçe ve Gümülcine Müftülerimiz Ahmet Mete ve İbrahim Şerif 28 Temmuz Cumartesi günü İstanbul’a gittiler. İftara Müftülerimizin yanı sıra İslam ülkelerinden çok sayıda dini lider de katıldı. İstanbul Topkapı Sarayı’nda gerçekleştirilen iftar programında bir araya gelen İslâm ülke liderleri, birlik mesajları verdi. Bu dini liderlere dünyaca ünlü kariler de eşlik ederek Kur’an ziyafeti sundular.