İskeçe Müftüsü Ahmet Mete Tekirdağ’da bir dizi temaslarda bulundu

27-09-2012

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete Tekirdağ’da bir dizi temaslarda bulundu

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete 26 Eylül 2012 Çarşamba günü Tekirdağ’da bir dizi temaslarda bulundu.

İlk olarak Tekirdağ Valisi Sayın Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret ederek Batı Trakya’daki sorunları aktardı. Ardından Tekirdağ Milli Eğitim İl Müdürü Sayın Halis İşler’i ziyaret etti. Daha sonra Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen Hocaefendi ile de bir görüşme gerçekleştirdi ve Tekirdağ Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Hafizlık Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti.Tekirdağ İmam Hatip Lisesini de ziyaret eden Müftü Ahmet Mete, ardından bu yıl faaliyete geçen ve Batı Trakya’dan da 25 kız öğrencisi alan Özel Bayraktar Kız Öğrenci Yurdunda da temaslarda bulunarak yetkililerle görüştü ve yurtta kalan kız çocuklarını ziyaret etti.

Eğitimle alakalı daha bir çok kurum ve kişilerle görüşen İskeçe Müftüsü, akşam saatlerinde İskeçe’ye döndü.