KÖY ZİYARETLERİ

18-12-2012

KÖY ZİYARETLERİ

Elmalı Ziyareti

T. C. Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete 14 Aralık 2012 Cuma günü Elmalı köyünü ziyaret ederek Cuma namazına katıldılar. Cuma namazında vaaz eden Müftü Efendi birlik ve beraberlik mesajları verdi ve ardından Cuma namazını da kıldırdı.

Elmalı ziyaretinde Sayın Başkonsolosumuzun ve Faziletli Müftümüzün yanısıra İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediyesi Başkanı Mustafa Cukal, Muavin Konsolos Adnan Öztürk, Sabık Milletvekili Çetin Mandacı, Konsolosluk memuru İsmail Dikme İle kalabalık bir cemaat hazır bulundu. Cuma namazının ardından misafirlere yemek ikramı yapıldı.

Kozluca Ziyareti

Elmalı ziyaretinden sonra, Müftümüz ve Milletvekilimiz Kozluca köyüne giderek ameliyat olan köy imamı Muhammet Mahmut’u evinde ziyaret ettiler. Daha sonra rahatsızlığı nedeniyle iki yıldan beri evinden çıkamayan emekli öğretmen ve Kozluca’nın 60 yıllık müezzini Abdullah Hacıhasan’ı (Hacı Müezzini) de ziyaret ettiler.

Şahin Ziyareti

Ardından Müftümüz ve Milletvekilimiz Şahin köyüne geçtiler. Orada da bir süre önce ameliyat olan vaiz İlter Meço’yu da evinde ziyaret ettiler.